SİYASET

img

TDT Genel Sekreteri BM Genel Sekreter Yardımcısı - UNDP Yönetici Yardımcısı ile bir araya geldi

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, New York'taki resmi temasları kapsamında BM Genel Sekreter Yardımcısı, UNDP Yönetici Yardımcısı ve BM Kalkınma Programı Avrupa ve BDT Bölgesel Bürosu (RBEC) Direktörü Sayın Ivana Živković ile New York'ta bir görüşme ger

img

TİKA Başkanı Kayalar'a TÜRKSOY madalya takdim etti

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar'a "TÜRKSOY Madalyası" takdim etti.

img

Türkiye dünyada kendi sinyalizasyon sistemini yapan 5 ülkeden biri oldu

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, Türkiye'nin dünyada kendi sinyalizasyon sistemini yapan 5 ülkeden biri olduğunu belirterek, bu alanda Türkiye'yi marka haline getirmek istediklerini ifade etti.

img

“Bölgemizde barışa giden yol, Filistin devletinin kurulmasından geçiyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükûmetler Zirvesi’nde yaptığı konuşmada...

img

Müslüman ülkeler İstanbul Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını kınadı

Libya, Kuveyt ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısını kınadı.

img

Bosna Hersek ile Türkiye arasında 'İki Tuzla Kardeşliği Projesi’

Bosna Hersek Tuzla Belediye Başkanı Zijad Lugavic, kardeş şehir Tuzla’yı ziyaret ederek başkan Şadi Yazıcı ile görüştü. İki başkan, ilişkilerin pekiştirecek işler yapacaklarını belirtti.