MANŞET

img

“Kimsenin bizim öz güvenimizi örselemesine, hayallerimizle aramıza set çekmesine müsaade etmeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, “İşimizi, görevimizi, sorumluluğumuzu ülkemize, milletimize ve umudunu bizlere bağlamış ailelerimize karşı vazifelerimizi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız.

img

TBMM Başkanı Kurtulmuş, STK temsilcileriyle iftarda buluştu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kurtulmuş, Gazze'de yaşananlara dikkat çekerek, dünyanın dört bir tarafında sivil toplum kuruluşlarının büyük bir hassasiyet ortaya koyduğunu belirtti.

img

“Rusya’nın da dâhil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz...

img

Kırgızistan-Türkiye İş Forumu Bişkek'te yapıldı

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov'un himayesinde başkent Bişkek'te, Kırgızistan-Türkiye İş Forumu düzenlendi.

img

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, Kırgızistan Türkiye Fahri Konsolosu Atillahan Kurttan Anlamlı Ziyaret

Kırgızistan Türkiye Fahri Konsolosu Atillahan Kurt, Başkent Platformu genel başkanı Hasan Salih Kurt ve beraberindeki heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret ederek “iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik” değerlendirmelerde bulundular.

img

Kırgızistan Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Akylbek Japarov resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi

ANKARA (Sivil İnisisyatif) Zeliha Sorkunlu/ Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkanı Akylbek Japarov resmi bir ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere  Ankara'ya  geldi.