img

Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol'dan sınır birliklerine bayram ziyareti

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Türk mühendisleri tarafından üretilmiş yüksek teknolojiyle donatılmış sınır içi ve sınır dışı üs bölgelerimizi ziyaret ederek teknik istişarelerde bulunduk." dedi.

img

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: İsrail, gazetecileri hedef alarak bir soykırım uyguluyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İsrail, gazetecileri hedef alarak, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda bir soykırım uyguluyor. Biz buna karşı mücadele etmek durumundayız." dedi.

img

Bulgaristan'da Türkiye Büyükelçisi Sekizkök’e devlet nişanı takdim edildi

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev, "Türkiye, bizim geleneksel ve önemli komşumuz ve dostumuz, NATO’da müttefikimiz, karşılıklı çıkara dayalı çeşitli alanlarda stratejik ortağımızdır." dedi.

img

DEİK Başkanı Olpak’tan Başarının 5 Anahtarı

BTÜ Konuşmalarının konuğu olan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, ‘Bir Mühendisin Günlüğü’ başlığıyla öğrencilerle iş ve aile hayatı, sivil toplum çalışmaları, başarı ve mutluluk hakkındaki tecrübelerini paylaştı.

img

Düzensiz göçle mücadelede yeni araç Mobil Göç Noktası: 151 düzensiz göçmeni tespit etti

Malatya'da, düzensiz göçmenlerin tespitini kolaylaştırmak amacıyla konuşlandırılan Mobil Göç Noktası aracında, son 4 ayda 9 bin 571 yabancı uyruklu kişi sorgulandı; bu süreçte 151 düzensiz göçmen tespit edildi.