Ak Parti, Partilerden Bir Parti Değil, Ak Parti, Bir Millet Hareketidir

img

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Beraberindeki Belediye Meclis Üyelerini, Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerini Sendika Temsilcilerini ve Teşkilat Üyelerinden Oluşan Heyeti Ağırladı.

ANKARA(Sivil inisisyatif) Zeliha Sorkunlu/ Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, kalabalık bir heyetle AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevleri tevdi edilen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Başkan Çeleğen ve beraberindeki heyet, Ünal’la AK Parti Genel Merkezi’ndeki makamında bir araya geldi. Başkan Çeleğen ve beraberindeki heyet, toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Ünal’a üstlendiği Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerinden dolayı tebriklerini iletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, partisinin 15 yıldan beri seçim kazanmasının tesadüf olmadığına dikkat çekti.

Milletin teveccühünün her zaman AK Parti’den yana olduğunu kaydeden Mahir Ünal, şunları söyledi:

“AK Parti, bugüne kadar bu milletin bütün derdini, hassasiyetini, sevincini ve heyecanını, bu milletin geleceğe dair ne kadar tahayyülü ve tasavvuru varsa hepsini taşıdı, temsil etti ve o yüzden de milletin teveccühü AK Parti’nin yanında oldu. Yani, AK Parti’nin 15 yıldan beri seçim kazanması bir tesadüf değil. Milletin teveccühü ile gerçekleşen; milletin onayı ile sandıkta verdiği destekle bizler, millet için yolumuza devam ediyoruz. AK Parti, partilerden bir parti değildir. AK Parti, bir millet hareketidir. AK Parti’nin kumaşını millet dokudu, hamurunu millet yoğurdu. Ve yönünü de hamdolsun millet belirledi. Bizler sizlerle bir araya geldiğimiz zaman masanın bu tarafı öbür tarafı diye bakmıyoruz. Biz, milletle bir araya geldiğimiz zaman kendimizi düzeltmek ve kendimize çeki düzen vermek için bir aynaya bakar gibi hamdolsun milletimize bakıyoruz. Bu mevkiler ve makamlar, bizim babamızın malı değil. Milletin bize emanet ettiği, sorumluluk yüklediği yerler. Bu yüzden de bu sorumluluk, mevkilerinin ateşten bir gömlek olduğunu her zaman ifade ettim ve bunun da bilincinde oldum. Sizlerin desteği ve bu yolda duası ile yardımı bizler için çok kıymetli.”

Fırtınalı denizde yüzen gemiye benzettiği Türkiye’nin iyi bir kaptanı olduğunun altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Türkiye, şuanda zor bir süreçten geçiyor. Ama hamdolsun kaptanımız sağlam. Bu gün, toplumların ve milletlerin en çok ihtiyaç duyduğu şey nedir? Dünyanın şuanda yaşadığı ve önümüzdeki süreçte de yaşanacak sıkıntılarda, o dalgalı denizlerde ülkelerin en çok ihtiyaç duydukları güçlü, deneyimli, dalgalı denizleri iyi tanıyan bir kaptanın olmasıdır. Biz hamdolsun Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yolumuza devam ediyoruz. Milletinin yanında duran, milletinin bütün hassasiyetini iliklerinde hisseden ve dolayısıyla da milletiyle birlikte olduktan ve duasını aldıktan sonra cesaretle, sağlam iradesiyle yol yürüyen bir liderle beraberiz. Onun sözcülüğünü ve genel başkan yardımcılığını yapmak, bizim için çok büyük bir onur ve şeref” ifadelerinde bulundu.

Kahramanmaraş’ın, Türk siyasi tarihinde en iyi yerde olduğunu anımsatan Mahir Ünal, sözlerini, “İnşallah bundan  sonraki süreçte Kahramanmaraş özelinde baktığımızda şuanda Kahramanmaraş; Türk siyasetinde en iyi yerde. Hem Başbakan Yardımcısı ile Türk siyasetinde temsil ediliyor olması, hem TBMM’de İçişleri Komisyonu gibi önemli bir komisyonla temsil ediliyor olması, hem genel merkezde Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü gibi bir pozisyonla temsil ediliyor olması Kahramanmaraş’ımızı çok güçlü bir noktaya getirdi. İnşallah bundan sonraki süreçte de Kahramanmaraş’ımızın siyasetteki ağırlığı artarak devam edecektir. Çünkü bu davaya ve Recep Tayyip Erdoğan’a başından beri en büyük desteği Kahramanmaraş vermiştir. Kahramanmaraş’ın da Cumhurbaşkanımızın kalbinde özel bir yeri vardır. Çünkü Kahramanmaraş, bu davanın eskimeyen ocaklarından bir tanesidir. Hatta bu davanın ruh köküdür. Buraya kadar geldiğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” cümleleri ila tamamladı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’a ‘medar-ı iftiharımız’  Mahir Ünal’ın ilçesine kazandırılan hizmetlerde büyük katkısı ve desteği olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, “Muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte medar-ı iftiharımız, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Mahir Ünal Bey’e hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için Ankara’ya   geldik. Medar-ı iftiharımız Mahir Ünal Bey’in yeni görevinin şahsına ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Hem Genel Başkan Yardımcımız, hem Başbakan Yardımcımız, hem İçişleri Komisyon Başkanımız ve bir de inşallah Ekinözü ilçesi olarak durmak yok yola devam diyoruz. İlçemizi hizmete doyuracağız” şeklinde konuştu.